DIR.BG FLIGHT MODE
Уеб новини дори без интернет

Свали App
Свали за Apple iOS Свали заAndroid Свали заWindows

Известяване

В обновената версия на Flight mode уникалният Push notification ще ви информира за всички най-важни събития от страната и света. Новините пристигат под формата на известия (напълно безплатни) и при клик отварят желаната публикация.

В приложението е интегрирана и опцията за персонализация даваща възможност за избор на новините от различни категории: „Важни новини“ (BreakingNews), „Днес (Политика, Общество и др.)“, „Лайфстайл “, „Спорт“, „Tехнологии“ и “Финанси”

Винаги информиран

Push notification с опция за персонализирани новини

 • Новини

  Информирайте се за всички важни събития от денонощието от най-голямата българска интернет медия.

 • Спорт

  Последни събития, резултати и коментари от спортния свят.

 • Технологии

  Основните събития в областта на информационните технологии и науката.

 • Лайфстайл

  Модни тенденции, класации, фотогалерии.
  Любопитни новости от живота на звездите - всеки ден!

 • Зодиак

  Леснодостъпен дневен и седмичен хороскоп.

 • Вицове

  Огромна доза смях - уникални бисери и изключителни вицове, изпратени от нашите потребители.

УЕБ НОВИНИ ДОРИ БЕЗ ИНТЕРНЕТ

Цялата последно обновена информация от Dir.bg Flight Mode е достъпна за Вас, когато нямате покритие на Вашето мобилно устройство, нямате интернет или сте във Flight режим.

ПРЕДИМСТВА

 • Новини, когато сте офлайн

  За да четете всички новини в Dir.bg Flight Mode, не е нужно да имате нито покритие, нито интернет на Вашето мобилно устройство.

 • Персонализиран Push Notification

  Уникалният Push notification с опция за персонализирани новини ще ви даде възможност да избирате от богатото новинарско съдържание на най-големия портал в България. Обхванати са категориите: „Важни“ (BreakingNews), „Днес (Политика, Общество и др.)“, „Лайфстайл “, „Спорт“, „Tехнологии“ и “Финанси”.

 • Автоматично обновяване

  Не е нужно Вие да обновявате новините във Вашия Dir.bg Flight Mode. Те се обновяват сами, щом свържете мобилното си устройство към Wifi мрежа. Когато обаче ползвате мобилните си данни, обновлението става по Ваше желание.

Описание

Dir.bg Flight Mode е приложение за всеки, който желае да е информиран навсякъде и по всяко време и да пести мобилен трафик на данни.

При свързване в WiFi зона, приложението изтегля всички актуални новини или обновява последните. Веднъж качени, четете новините директно от мобилното си устройство, дори без каквато и да е включена комуникация за данни. При ново включване в WiFi мрежа, информацията се обновява автоматично, а при използване на мобилен интернет – е по Ваше желание.

Скрийншоти